Bountybollar

50 g smör

0,5 dl sirap

0,5 dl florsocker

2 dl vispgrädde

1 krm salt

1 påse kokosflingor (200 g)

Garnering:

200 g ljus blockchoklad

 

Koka upp smör, sirap, florsocker, grädde och salt.

Låt koka ca 8 minuter, tills smeten blivit lite seg.

Tillsätt kokosen.

Låt smeten svalna något.

Rulla små bollar av smeten, ca 50 st.

Ställ i frysen 30 minuter.

Smält chokladen över vattenbad.

Doppa kokosbollarna i chokladen och låt dem stelna på bakplåtspapper.

Förvara dem svalt.

 

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s