Thaikycklingsoppa

350 gram Kycklingfilé

1 påse Wokgrönsaker eller broccolibuketter, paprika, champinjoner, lök.

1 burk Kokosmjölk

1 buljongtärning (kyckling eller grönsak)

5 dl vatten

1-2 Vitlöksklyftor

Red curry paste

Soja

 

Koka upp kokosmjölk, buljong och vatten.

Blanda i kyckling, wokgrönsaker, grönsaker, vitlök och red curry paste.

Sjud ca 5-7 minuter tills kycklingen är genomkokt och grönsakerna är mjuka.

Smaka av med soja.

 

Thaikycklingsoppa

 

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s