Ananaspaj

Paj

150 gram smör

1 dl socker

3 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

Fyllning

2 dl crème fraiche

0,5 dl socker

2 ägg

1 tsk vaniljsocker

2 burkar krossad ananas

;

Smält smöret och blanda det med mjölet, bakpulver och socker.

Tryck ut smeten i en pajform.

Låt ananasen rinna av i en sil.

Blanda ihop crème fraiche, ägg, socker och vaniljsocker.

Rör sist i ananasen och häll smeten i pajformen.

Grädda i 30 minuter i 175 grader.

Ät pajen med en klick grädde!

20120317-101108.jpg

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s