Rabarbergröt

Nu är det säsong för rabarber och man måste komma på andra saker än paj att laga… Rabarbergröt är ett bra alternativ!

 ~~~

1 liter vatten

2 dl grötris

1 liter rabarber i bitar

1-1,5 dl socker

~~~

Tvätta och skär rabarern i bitar.

Koka upp vatten, grötris, socker och rabarber.

Låt småputtra ca 45 minuter.

Servera gröten med mjölk.

Gröten är lika god varm som kall.

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s