Tomtegröt

Risgrynsgröt är ett måste i december, vi äter det nog året om men den smakar bäst vid jul och då kallad tomtegröt!
Enklast att laga i ugn, så kan man göra annat under tiden gröten är i ugnen.

~~~
2 dl risgryn
1 liter mjölk
0,5 tsk salt
Gör så här:
Blanda allt i en smord form med lock.
Kok i ugnen ca 1 timme på 175 grader.
Rör någon gång.

Jag äter min gröt med socker och kanel.

Gillar du gröt?

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s