Päronkräm

2 portioner:
2 päron
0,5 vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker
0,25 dl socker
1,5 dl socker
1 msk potatismjöl + 2 msk vatten
~~~
Skala och skär päronen i små bitar.
Blanda päron, vaniljstång, socker och vatten i en kastrull och låt koka ca 10 minuter, tills päronen är mjuka.
Blanda ihop potatismjöl och vatten och häll i kastrullen under omrörning.
Låt koka upp och när krämen tjocknat är den klar.
Låt svalna och ät med mjölk.

20130116-150904.jpg

20130116-150911.jpg

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s