Ugnspannkaka

8 dl mjölk
3 dl mjöl
4 ägg
0,5 tsk salt
50 gram smör

Sätt ugnen på 225 grader.
Smält smöret.
Blanda ihop mjölken med mjölet utan att det blir klumpar.
I med saltet och smöret.
Häll smeten i en smord form eller bakplåtspappersklädd form (lättare att diska..).
In i ugnen tills pannkakan stannat och fått fin färg.
Ät med sylt!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s