Frukostbröd

I går kväll la jag en brödjäsning i kylen över natten. Använde mig av detta recept men bytte ut osten mot 0,5 dl solrosfrön och 0,5 dl pumpakärnor. Innan ugnen toppade jag bröden med solrosfrön och lite riven ost. Jätte gott blev det!
Till middagen åt vi upp resten av bröden tillsammans med gulaschsoppa. Recept här.

20130131-192421.jpg

20130131-192429.jpg

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s