Torsk med äggsås

Kantarellen hade specialpris på färsk torsk idag så jag var dit och bunkrade. Så dagens middag blev därför stekt torsk med äggsås, gröna ärter och tomater, receptet kom från Ulrika Davidssons bok: ”LCHF på mitt sätt”.Du behöver för 2 personer:

2 torskfiléer

3 hårdkokta ägg

0,5 dl grädde

ärter

cocktailtomater

smör, salt och peppar

Gör så här:

Salta och peppra torskfiléerna och stek i smör.

Hacka äggen.

Koka upp grädden och blanda i ägghacket, salta och peppra.

Servera torsken med äggsås, gröna ärter och cocktailtomaterna eller kokt potatis/mos.

20130212-223530.jpg

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s