Pasha till påsk

I år provade jag att laga pasha för första gången. Det blev riktigt gott men mäktigt.

6 personer

Du behöver:

1 dl smält smör
2 dl socker
1 burk kvark
1 äggula
1½ dl grädde
vaniljsocker
2 msk russin
2 msk hackad mandel
saften av en halv citron

Rör bara ihop allt och häller det i ett kaffefilter (det går oxå att använda sig av en ”babyduk”).

Låt rinna av i minst ett dygn i kylskåp.

Vid servering garnera med vispad grädde, hackad mandel och persika.

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s