Hallon och blåbärspaj

Firar in helgen med en knäckig bärpaj. Mums!

150 gram blåbär
150 gram hallon
Potatismjöl (att bären inte blir så vattniga)
75 gram smör
1 dl mjöl
1 dl havregryn
1 dl socker
0,25 dl sirap
0,25 dl grädde
0,25 tsk bakpulver

Blanda bären med lite potatismjöl och lägg i en form.
Smält smöret och rör ihop med resten av ingredienserna.
Sätt smeten över bären och baka i ugn ca 30 minuter i 175 grader.
Servera med vaniljsås!

20130406-163609.jpg

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s