Kinuskisås

Godast kinuskisåsen lagar man själv och det är hur enkelt som helst!

2 dl grädde
1 dl sirap
1 dl socker
50 gram smör

Koka upp grädde, sirap, socker och 25 gram smör.
Låt småkoka ca 25 minuter, tills konsistensen blivit lite trögare.
Blanda i resten av smöret för att få en fin glans på såsen.
Servera med vaniljglass och lite syrligare bär ex. hallon, lingon eller tranbär.

20130420-141841.jpg

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s