Jordgubbskräm

Hittade en påse jordgubbar i frysen och kom på att jag skulle göra jordgubbskräm!

300 gram frysta jordgubbar
5 dl vatten
1 dl socker
2,5 msk potatismjöl

Koka upp jordgubbar, vatten och socker. Låt koka några minuter.
Blanda potatismjölet med lite vatten och vispa ner i krämen.
Koka upp.
Häll upp krämen i en skål, sockra och låt svalna.
Serveras kall med en klick grädde!

20130423-214658.jpg
Jag gjorde dubbelsats så det blev en stoooor skål med kräm

20130423-214735.jpg
Gott gott

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s