Syltgrottor

Lördagsfika: syltgrottor! Jag lagade en halv sats och det gick bra det med. Sylten jag använde mig av var en med tre bär: jordgubb, hallon och blåbär.

200 gram rumsvarmt smör
1 dl socker
0,5 tsk bakpulver
5 dl vetemjöl
1 dl sylt

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda smör, socker, bakpulver och mjöl till en deg.
Forma cirka 15 kulor och lägg i muffinsformar.
Gör ett litet hål med tummen i mitten, men inte ända genom.
Klicka i lite sylt i varje hål.
Grädda i ca 15 minuter och låt svalna.

20130504-164544.jpg

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s