Hallonmousse

Hallonmousse är ju bara så gott!

20130816-200805.jpg
4 portioner
400 gram tinade hallon
120 gram socker
1 gelatinblad
2 dl grädde

Mörk choklad och hallon till dekoration

Gör så här:
Koka upp hallon och socker. Sila blandningen och blanda i gelatinbladet.
Låt svalna.
Vispa grädden och vänd ner i hallonblandningen. Häll upp i fina glas och låt stå svalt 3 timmar eller över natten.
Före servering, dekorera med hallon och mörk choklad.
Mums!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s