Lemon curd

Lemon curd

1,5 dl socker
2 ägg
Saften och skal av 2 citroner
50 gram smör

Blanda ihop socker, ägg, citronsaft och citronskal i en burk som tål värme. Låt blandningen sjuda över ett vattenbad, tills krämen tjocknar. Akta så äggblandningen inte kokar, då blir det äggröra..
När krämen tjocknat ta av från vattenbadet och lägg ner smöret skuret i bitar. Rör tills smöret smällt.
Låt svalna!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s