Mintkladdkaka

20130929-110937.jpg
100 gram smör
2,5 dl socker
2 ägg
1,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
0,5 tsk vaniljsocker
8 plattor After Eight mintchoklad
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret. Blanda i äggen och sockret, blanda ordentligt.
Ha i mjöl, kakao och vaniljsocker, rör.
Häll smeten i en smord eller bakplåtspappersklädd form.

20130929-094040.jpg

<a
Baka kakan i ugn ca 15 minuter, ta ut den och sätt på After Eight plattorna och baka ytterligare ca 2 minuter.
Servera med en klick grädde och bär eller frukt!

Annonser

One thought on “Mintkladdkaka

  1. Pingback: Mintkladdkaka | madeleines recept

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s