Vaniljpannacotta med hallon och blåbär

Enkel och god nyårsdessert!

4 portioner
4 dl grädde
1 vaniljstång
0,5 dl socker
1,5 gelatinblad
Frysta blåbär och hallon
Gör så här:
Häll grädde och socker i en kastrull.
Dela vaniljstången, skrapa ur fröna och ha i kastrullen. Låt koka upp.
Lägg gelatinbladen i en burk med kallt vatten några minuter.
Krama vattnet ur gelatinbladen och vispa ner i gräddblandningen.
Fördela hallon och blåbär i botten på glasen och häll på gräddblandningen.
Förvara i kyl tills pannacottan svalnat, ca

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s