Scrambled eggs från Gynnings kök

Snabb lunchrätt från Gynnings kök!

20140207-233856.jpg
2 ägg
Kokosfett att steka i
Fetaost
Tomat
RuccolaSallad
Gör så här:
Smält kokosfett i en stekpanna, knäck i äggen och vispa runt tills äggen är krämiga. Salta och peppra.
Smula över fetaosten och hackad tomat.
Servera med ruccolasallad!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s