Auraostkyckling med vitt vin

4 kycklingfiléer
En halv gul lök
1,5 dl crème fraiche
1,5 dl grädde
0,75 dl vitt vin
1 kycklingbuljong
170 gram auraost

Gör så här:
Stek kycklingfiléerna så de får färg, salta och peppra. Lägg filéerna åt sidan.
Hacka löken och stek i smör tills den är mjuk. Häll på grädde, crème fraiche, vin, osten och buljongtärning. Låt koka upp och lägg sedan i kycklingfiléerna.
Småkoka ca 15 minuter.
Servera med ris och sallad.

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s