Pankopanerad kyckling

Panko är så gott att panera i! Här med kyckling, nästa gång ska jag testa avokado. Panko är ett asiatiskt ströbröd, har inte hittat det på Åland utan alltid köpt det när jag varit över till Sverige.  Egna kycklingnuggets är enkelt att göra och supergoda att dippa i sötsursås! 

Gör så här:

Skär kycklingen i mindre bitar. 

Lägg vetemjöl blandat med salt och peppar i en skål, uppvispat ägg i en skål och panko i en skål. 

Lägg kycklingen först i mjölet, sen i ägget och sist i panko. 

Stek bitarna i olja tills de fått fin färg och är genomstekta. 

Muuuums!!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s